perjantai 23. joulukuuta 2016

Rakkautta vain

Niin tämäkin vuosi kääntyi jouluun. Aloitin useamman blogitekstin, mutta jätin ne lopulta kaikki julkaisematta. Toisaalta sanottavaa olisi, vaan mietin, kuka jaksaa aina lukea. Alan olla ehkä kriittinen oman tekstin tuottamiseni suhteen.

Joulumieltä sain eniten itsenäisyyspäivänä. Ulkona oli lumista, valkoista, puut huurteessa. Kotona paloi kynttilät, jouluvalot, verhot olivat jo ikkunoissa. Lammas tuoksui uunissa ja koko maailma tuntui hetken rauhaistalta.

Nyt lumet hupenevat uhaavaa tahtia. Luotan silti sääennustuksiin ja toivon edes sitä räntää ja pakkasta huomiselle. Kinkku laitetaan illalla leivinuuniin paistumaan. Koti on siisti, koirat puhtaat, lahjat paketeissa. Kuusi kissan leikkikaluna vielä koristeita odottamassa.

Siunattua joulua jokaiselle blogin lukijalle. Lisäsin blogiluetteloon Rakkaudenroihu blogin, joka on osa kirkon parisuhdetyötä. Sivustolle kirjoittavat eri henkilöt näkökulmiaan rakkaudesta, joka kantilta, myös siltä kipeältä.

Toivoisin jokaiselle rauhaa, syvää ja siunattua. En kiirettä, pakkoa, itkua, hampaiden kiristystä tai pelkoa. Toivon, että jokaista varjelevat enkelit tänä Jouluna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi otetaan vastaan ilolla, samoin kuin positiiviset ja negatiiviset kommentit :) 14 päivää vanhemmat tekstit kiertävät sensuurin kautta.