tiistai 2. helmikuuta 2016

Keittiökatsaus

Ajattelin laitella nyt niitä maagisia keittiökuvia vaikka suuressa osassa kuvia on jonkinlaista eläimellistä menoa tahi kaaosta havaittavissa, mutta, tämä ei olekaan kiiltokuvapintainen sisustusblogi jossa kaikki on paikallaan joten meiltä, olkaa hyvä :)
Keittiö 2015 talvella kun olimme taloa katsomassa

Yllä siis vanhasta keittiöstä kuvia vanhan omistajan aikaan, täysin muokkaamattomina (en kehdannut edes suoristaa, hyi minä!).

Keittiö jouluna ja karvaeläin

Jotain valmista, vaan ei liesituuletin



Keittiömme tuli siis Puustellilta ja en ole hetkeäkään katunut sitä rahasummaa jonka keittiöön käytimme. Mietimme myös Epoq ja Ikean keittiöitä, mutta suuren osan ajasta keittiössä viettävänä ja ruokaa laittavana halusin panostaa eritoten sen käytännöllisyyteen ja kestävyyteen (takuut). Puustelli tarjosi loistavat takuut ja hinta oli toki korkeampi, mitä muilla keittiöillä olisi ollut, en silti koe, että yksikään euro olisi hukkaan mennyt. Suunnittelija oli paras meillä käyneistä, panosti siihen mitä juuri me haluamme ja kävi ideoita, ehdotuksia ja materiaaleja kärsivällisesti läpi ja sai lähestulkoon mahtumaan keittiön meidän budjettiin. Sen lisäksi vietimme reilut kaksi tuntia aikaa liikkeessä paikanpäällä kauppoja tehdessä, käytiin jokainen vedin, mekanismi ja muu härpäke läpi joka meidänkin keittiöön tuli. Täydet pisteet puustellille ja olen myös heitä suositellut ystävilleni jotka keittiöremonttia tekevät tai suunnittelevat. 

Bongasin täältä ihanan keittiösuunnitelman, tuo penkki joka ko. keittiöön on suunniteltu vaikuttaa tosi kivalta ja toimivalta! Meillehän kummi ehdotti tuohon alimpaan kuvaan alempana olevan tason tilalle penkkiä, mutta halusin niin paljon kuin mahdollista pöytätilaa. Tosin mietin, että jos joku ideariihi syttyisi ja tuosta osan voisi hyödyntää istumakäyttöön... No pitänee etsiä inspiraatiokuvia ja pohtia.

Remontin saralla muutoin on hiljaista, listat puuttuu yhä ja motivaatio tehdä mitään. Pakkaset lauhtuivat joten lämmittämiseen ei kulu enää suurinta osaa valveillaoloajasta, mutta koulutehtävät tulivat korvaamaan sen "mitä tekisin ruhtinaallisella vapaa-ajallani" ongelman.

Kirkko ja hääpaikka varattu, nyt voi kai hetken hengähtää ja keskittyä opiskeluihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi otetaan vastaan ilolla, samoin kuin positiiviset ja negatiiviset kommentit :) 14 päivää vanhemmat tekstit kiertävät sensuurin kautta.