sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Hellepäivä

Viikonloppu on ollut erittäin lämmin. Eilen lämpötila huiteli noin +26 tienoilla, kenties enemmänkin. Pieni tuulenvire toisinaan virkisti kummasti ja pilvet olivat hetkittäin enemmän kuin tervetulleita helpottamaan kuumuutta.
Eilen oli yhden pitkäaikaisimman ystäväni polttarit! Aamu alkoi - kuinkas muuten - kuin yllättämällä arvon tuleva morsian ja yllätys oli nimensä mukainen, totaalinen yllätys. Päivä oli huippuhauska, morsian kaunis ja ihana kuten aina ja sää enemmän kuin parempi. Päästiin kokeilemaan vesizorbbausta, totaalisen uusi tuttavuus ja eri hauska sellainen! Päivään mahtui paljon häähumua, rakkautta, naurua, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja ikimuistoisia asioita. Huikea, huikea päivä.


Muuten kesä on mennyt, liian nopeasti kuten aina. Säät ovat suosineet, olen uinut jo tähänkin mennessä enenmmän kuin paljon, juhannuksena heitin talviturkin ja pari työaamua uhrasin tosiaan aamu-uinnille. Eilen ei enää jaksanut innostaa joten 21 päivä putki on katkolla se täytyisi ehkä aloittaa uudelleen. Katsotaan. Perjantaina pulikoidessani ennen töihin menoa, ja ennen kello 07 aamulla mietin, että on tämä aivan sekopäistä, täysin vapaaehtoisesti vielä!

Omat mansikat alkavat olla kypsiä, kesäkurpitsat nousevat ja myskikurpitsat kasvavat. Herneet on tuettu ja perunoissa on jo korkeat varret. Remontti ei etene, autoja pitäisi korjata, remonttia jatkaa ja yrittää saada muutenkin kotona jotain aikaiseksi. Liikuntaa on ainakin harrastettu tällä viikolla, ensi viikko näyttääkin epävakaisemmalta, sateita ja viilenevää. Toisaalta kun sisälämpötila on 25-26 tietämissä ei säiden hetkellinen viilentyminen harmita juuri lainkaan, sitten viilenee sisälläkin.

Nyt aamupala loppuun ja lenkille. Sunnuntai, eikä vielä suunniteltua ohjelmaa, tiedä millaisiin suorituksiin tässä vielä ehtii venymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi otetaan vastaan ilolla, samoin kuin positiiviset ja negatiiviset kommentit :) 14 päivää vanhemmat tekstit kiertävät sensuurin kautta.