perjantai 10. helmikuuta 2017

Perjantaikuvatus

Alkuvuosi on hurahtanut, helmikuu lähenee puoliväliään. Talvi ja kelit on tämän viikon suosineet kunnolla, pakkasta toistakymmentä, kantavat jäät ja aurinko paistaa. Koirat nauttii, minä nautin.

Olen seurannut uutisoinnin myötä politiikkaa Suomessa ja rapakon takana. Sipilää ja Trumpia yhdistää tietty koulupoikamaisuus. Poljetaan (kuvainnollisesti) jalkaa harmista kun koko pelin säännöt ei muutukaan oman mielen mukaan. Sekä meidän politiikassa, että jenkkilän maahankieltokeskustelussa yritetään kävellä perustuslain yli. Siis maallikkonäkökulmasta sen lain, joka luo koko perhanan ihmiskunnan ja siten myös politiikan pohjan. Vaan kun harmittaa, niin hiivatisti se, ettei voi toteuttaa omia loistavia ideoita koska perustuslaki. Jollain kierolla tavalla kuvittelen ymmärtäväni mitä Trump haki laatiessaan tämän älyvapaan maahantulokiellon. Samaa ehkä kuin hoitajatar joka yrittäisi paikata säären pirstaileista  avomurtumaa miehen jalasta batman-laastarilla. Näyttää hyvältä, toimii ensiapuna kun pistää lahkeen päälle ja sulkee silmät. Vaan kyllä ne infektiot, kipu ja jälkiongelmat tiensä löytävät silti siihen laastarilla paikattuun haavaan, yhtä varmasti kuin Isis taistelijat jenkkilään niin halutessaan.
Toki Trump on yrittänyt seistä sanojensa takana, minä lupasin, minä toteutan. Twiitit joita media on nostanut esiin ovat sitten ihan oma lukunsa, virkaanastujais kuvien farssi oli ehkä viihdyttävintä poliittista satiiria hetkeen.

Sen enempää nyt aiheeseen kantaa ottamatta, jaan teille meidän yläkerran remontin kuvia ennen ja jälkeen, sitten nappaan koirat mukaan ja suuntaamme jäälle riekkumaan, aurinko paistaa, perjantai, hyvää viikonloppua!

Remppa alkoi, seinän purku käynnissä

Alkutilannetta

Vanhat hyllyt

Alkovi

Takka
Ja tällainen siitä sitten tuli :) Ikean liukuovikaapisto puuttuu vielä, tulee samaan kohtaa kuin vanhat hyllytkin olivat. Sopivasti mahtuu 200x200x66 kaapisto tuohon. Takan takaisen muurin väri hyppää vielä hieman silmään, kiitos vaaleansinisen takan. Joskus kun budejtti antaa myöten uusimme takan ja sitten toivottavasti seinäkin näyttää enemmän huoneeseen sopivalta. Seinät maalattiin Teknoksen maalilla joka sävytettiin Tikkurilan värillä ja muuriseinä on maalattu Taika maalilla. Lukunurkkaus on myös vielä kesken, seinähyllyt rakentunee kun joku ehtii käydä ostamassa materiaaleja, sama juttu verhojen kanssa. Hiljaa hyvä tulee. 

Makuualkovi ja valehirsi, lasitiiliseinä jonka sisällä on valot


Tulevan liukuovikaapiston paikka

Sama vanha takka

Ikkunasta näkyy Saimaa
Ja nämäkin laitettiin postiin, ilmoittautumisia on tullut jo kivasti. Ja runo, omaa käsialaa, kuinkas muuten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi otetaan vastaan ilolla, samoin kuin positiiviset ja negatiiviset kommentit :) 14 päivää vanhemmat tekstit kiertävät sensuurin kautta.