tiistai 15. joulukuuta 2015

Kuvapostaus

Tässä teille muutamia kuvia meidän remontista, alkupisteestä ja vaiheista. Valmista alkaa tällä viikolla syntyä kun sopivasti kumpikin olemme kotoa poissa. Tänään oli olohuoneen seinä saanut tapetin ja ikkunanpokat pohjamaalit olohuoneessa. Keittiön välitila on laatoitettu ja saumattu. Uskomatonta, että vihdoin ollaan tässä pisteessä, koti lähenee asumiskuntoa. Saimme myös etukäteisen "joululahjan" remontissa työntekijälle x budjetoitu summa oli lähes puolet pienempi ja meillä on nyt siis varaa tilata meille yksi liukuovikaapisto. 3 toki tarvitsemme, mutta se yksikin tässä kohtaa on lottovoitto. Todellinen lottovoitto.

Viimeinen lähiopetusjakso koulussa ja ensimmäinen lukukausi pian suoritettu. Ilman yhtään täydennettävää tehtävää tai hylkyä, olen erittäin tyytyväinen itseeni ja tiimiimme. Kaksi seminaaripäivää vielä ja torstaina esitämme käsikirjoittamani näytelmän, suas nährä mitä siitäkin tuloopi :)

Vaikka kotona joulu on yhä kateissa, niin elän toivossa, että viikonlopun siivouksen jälkeen me saamme jouluverhot, valot ja koristeet. Joulukirjani on pölyttynyt vuoden ja myönnän olevani täysin hukassa ilman sitä. Lahjat olen joutunut ostamaan mutu ja ehkä-tuntumalla, masentavaa. Toivon, että seuraavana jouluna saan panostaa minulle ominaiseen tapaan.

Viikonloppuna remontti eteni todella upeasti, lauantaina se toinen meillä asuva osapuoli armas kihlattuni asensi keittiön kaapinovet ja vetimet ystävänsä kanssa ja siihen menikin noin koko päivä. Minä asensin miehen toisen ystävän kanssa olohuoneen paneelit kattoon ja saimme urakan valmiiksi. Kumpanakin päivänä työskenneltiin keskimäärin 14h. Sunnuntaina pohdittiin mitä ehditään tehdä ja meillä olin plan A, joka lennossa muuttui plan B.ksi ja hyvä niin, olohuoneen ja ruokatilan välinen seinä pudotettiin alas ja samassa tuli toki väliseinän purut ja siivotessa meni sitten jälkeen 22 sunnuntaina. Tiesi taas tehneensä, todella.

Mutta nyt niitä kuvia, olkaa hyvät :)

Keittiö alkuperäisessä asussaan
Vanha leivinuuni ja hella

Olohuoneen katon purku aloitettu
Leivinuuni purettu ja uuden pohjaa valetaan


Vanhaa keittiötä
Uusi keittiö alkaa hahmottua, sama ikkuna näkyy kuin ylläolevassa kuvassa


Olohuone ja perus remonttikaaos

Uutta keittiötä, jääkaappi kompleksin tilalla ylhäällä kuvissa on vanha leipäkaappi
Seuraavia kuvia tulee kun on konkreettisesti jotain täysin valmista mitä näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi otetaan vastaan ilolla, samoin kuin positiiviset ja negatiiviset kommentit :) 14 päivää vanhemmat tekstit kiertävät sensuurin kautta.