keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Remontin keskellä

On elelty jo jokunen kuukausi, valitettavasti. Useinkin alkaa korvista nousta jo savua kun tavarat ovat yhä pahvilaatikoihin haudattuna ruokatilassa. Juuri siinä, jossa on pölyä noin 10cm kerros kaiken päällä ja joka pitäisi nyt viikonloppuna siivota ja tyhjentää. Kuulostaa todella lupaavalta, eikö?

Keittiömme - vihdoin - etenee. Viikonloppuna miehekkeen ystävä oli meidän kanssa asentamassa runkoja paikalleen, 2 päivää ja helvetin monta tuntia, säätöä, vatupassin kanssa ihmettelyä, lisää säätöä ja pohtimista, mittailua, kiinnittämistä, irroittelua ja done - ne ovat paikallaan. Ovet ja vetimet oviin on seuraavan viikolopun agenda.

Kummini mies laatoitti eilen keittiön lattian loppuun ja siitä tuli kuin tulikin pirun hieno. Kävin myös eilen ostamassa spotit ja pistorasiat keittiöön, jotka asennetaan ensi viikolla jahka välitila on saatu laatoitettua. Tänään pitäisi putkimiehen tulla ihmettelemään putkien ja vesien kohtaloa keittiöön. Elän toivossa, että me saatamme kuitenkin saada jouluksi valmiin olohuoneen, ruokapöydän ruokatilaan ja valmiin keittiön!

Muurari tulee maanantaina pinnoittamaan hellan ja leivinuunin antiikkilaastilla ja minulle annettiin tehtäväksi pohtia millainen siitä pinnasta nyt sitten tulee. Ja siinähän sitä pohdittavaa on, kun ei mitään havaintoa, jotta millainen...

Keittiöön valikoitui ihanan alumiiniset, teräväreunaiset pistorasiat näkyviin paikkoihin ja ne jotka jäävät piiloon ovat perus valkoiset. Kattoon tuli Airamin hopeakehyksiset 4W led-spottivalot joista 5 ensimmäistä saatiin eilen paikalleen. Valokatkaisimet pitäisi vielä käydä etsimässä ja valitsemassa.

Alla pari kuvaa keittiön rungoista jotka ovat paikallaan, viimein! Laminaatit eivät ole vielä saapuneet, sopisi tulla pikkuhiljaa, jotta ensi viikolla kummini voi laittaa ne paikalleen ja tapetit samalla. Olohuoneen katto valmistunee paneeleiden osalta tämän ja huomisen päivän aikana ja sitten olohuone olisi done, ikkunapokien maalaus on vielä kysymysmerkki, annoin päivän työporukalle homman kyllä hioa, teipata ja maalata ne mutta saas nähdä mikä tilanne on kun kotiin menen :)

Kaappien rungot osa 1

Kaappien rungot osa 2

Valmiit keittiln kattopaneelit 
Ylimmän kuvan vasempaan laitaan tulee astianpesukone integroituna ja ylös nostettuna. Allas onkin paikallaan ja liesituulettimen alla induktioliesi piilossa pahvin alla. Koko keittiöön tulee vain 3 yläkaappia jotka kaikki näkyy sopivasti kuvassa.Astianpesukoneen päällä oleva työtaso joutui lyhennettäväksi pienen mittavirheen vuoksi, kaapit mitoitettiin ennen kuin seinät ja katto oli koolattu uusiksi ja kas, meiltähän hävisi melkein 5cm suuntaansa tilaa keittiöstä joka vaati pieniä ratkaisuja sitten runkojen asettelun suhteen...
Keskimmäisen kuvan oikeaan reunaan tulee jääkaappi, ja oikeassa kulmassa näkyy meidän leivinuunin kulma :)
Alimmassa kuvassa on kattopaneelit viikko sitten viikonloppuna, paikalleen vihdoin asennettuna! 

Seuraavaksi kuvaa meidän - toivottavasti viittä vaille valmiista keittiöstä siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi otetaan vastaan ilolla, samoin kuin positiiviset ja negatiiviset kommentit :) 14 päivää vanhemmat tekstit kiertävät sensuurin kautta.