tiistai 31. lokakuuta 2017

Remontti kuvina

Remontti on loppusuoralla. Muutama lista, kynnys kylpyhuoneeseen ja perusteellinen siivous - sekä takkahuoneen sisustaminen ja olisi valmista. Kuten vanhoissa taloissa käytännössä aina, remontti venyi reilusti pidemmälle mitä oli suunniteltu. Tärkeimmät kuitenkin saatiin suurinpiirtein silloin kun pitikin. Budjetti piti - koska tuli isohkoja alituksia, mutta tuli myös suuria ylityksiä. Remontoitava pinta-ala (lattia) oli wc:n osalta noin 2m2, takkahuoneen 16m2, kylpyhuoneen 6m2 ja saunan 3-4m2. Siihen lisäksi seinät ja eteisen edessä oleva pieni lattiapläntti joka laatoitettiin samalla laatalla kuin takkahuone. Uusittiin myös lattialämmitykset vaikka se ei alunperin ollut tarkoituksena. Remontti on tähän mennessä syönyt euroja noin 14000. Tarkempaa erittelyä laitan kunhan saan otettua viimeisetkin kuvat ja listattua jotenkin järkevästi miten paljon mikäkin maksoi, sillä nyt budjetti on laskettu tulleiden laskujen mukaan. 

Wc 2 vuotta sitten ennen muuttoa





Ja sitten tilanne nyt - lisään vielä myöhemmin kuvan jossa näkyy myös uusi peili, jouduimme sen uusimaan kahdesti ja nämä kuvat on otettu siinä välissä.

Pesukone sai häädön ja tilalle tuli korkea, kapea kaappi ikeasta

Korkeampi wc-istuin ja leveämpi allaskaappi

Peilin paikka, seinälaatat K-raudasta 

Yleissilmäys 
Ja sitten vielä ennen ja jälkeen kuvat saunasta

Kulumista havaittavissa



Sähkökiuas jota emme käyttäneet kertaakaan
Ja miltä siellä näyttää nyt
Värimaailma enemmän omaan silmään sopivaksi

Lisättiin kulmalaude jotta saatiin nurkkakin hyödynnettyä

Puukiuas sen pitää olla
Näihin kuviin ja tunnelmiin - ei vauvajuttuja tällä kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi otetaan vastaan ilolla, samoin kuin positiiviset ja negatiiviset kommentit :) 14 päivää vanhemmat tekstit kiertävät sensuurin kautta.